Even kennismaken:

Wij zijn een PADI duikschool in Voorburg, actief in Nederland en de vakantielanden,met name duiken in Egypte.                                                                                                                   Ik ben begonnen met duiken zo,n 15 jaar geleden,met de bedoeling om het duiken in Egypte te ervaren, waar ik heel veel goede dingen over hoorde, helder water tot wel 40 meter zicht,prachtige koraalriffen en een overvloed aan onderwaterleven.

Dit alles voor een zeer betaalbare prijs, duiken in Egypte is nog steeds heel populair onder duikers. veel badplaatsen,zoals Hurghada, hebben nooit last gehad van de revolutie, of andere problemen.

Ik ben er zelf nu zo,n 16 keer geweest, duiken in Egypte kan ik iedereen aanraden.

 De badplaatsen zijn allemaal gemoderniseerd, vol prachtige moderne resorts.

Toen ik in 1999 mijn duikbrevet op zak had, was ik vrij om in ieder meertje te springen waar ik zin in had en ik ontdekte Vinkeveen en de Oosterschelde, ik vond dat je hier ook heel leuk kon duiken in Nederland en je doet gelijk ervaring op, voor als je een duikvakantie boekt.

Kortom, wij zijn een klein bedrijf wat het duiken wil promoten in Nederland en de vakantielanden, wij bieden een leuke cursus, helemaal afgestemd op jouw wensen,dus geen stress,we zijn heel flexibel in wanneer je kunt en niet kunt komen voor een cursus onderdeel,aangezien we met kleine groepen werken.

Aangezien we een eigen winkel hebben, kunnen we de prijzen laag houden en regelmatig actiekortingen geven.

Wij voeren topmerken zoals Mares, Aqualung, Technisub tegen concurerende prijzen.

We doen de buitenduiken een op een, dat betekent 1cursist per instructeur, of divemaster.

Ook werken we samen met een Nederlandse duikschool in Hurghada, dus na het behalen van je brevet,kun je met korting daar de vakantie van je leven hebben!

We hopen je binnenkort te begroeten als beginnende duiker of voor een vervolgcursus.

zeelanddivecenter Voorburg.